-- Sponsorlu Bağlantılar --
Fesleğenli patates salatası için malzemeler 4-6 kişiliktir.Fesleğenli patates salatası malzemeler:
2 adet yumurta
150 gram konserve bezelye
6 adet patates
nane (isteğe göre)
Sos:
60 gram parmesan peyniri
taze fesleğen
maydanoz
çam fıstığı
2 diş sarımsak
zeytinyağı
beyaz sirke
tuz
karabiber
Fesleğenli patates salatasının yapılışı:
Patates ve yumurtalar haşlanır. Bezelye sıcak suda bekletilir. Patatesler küp küp, yumurtalar ortadan ikiye bölünerek doğranır.
Rondoda sarımsak, parmesan, fesleğen ve maydanoz karıştırılır. Diğer sos malzemeleri de eklenip pesto sos hazırlanır.
Hazırlanan sos patateslerin üzerine dökülür. Bezelye de konulup karıştırılır. Üzerine yumurtalar konulur. Nane yaprakları ile süslenip servis yapılır. Afiyet olsun!
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Yorum Gönder