-- Sponsorlu Bağlantılar --
Krem Brüle tarifimiz altı kişiliktir.
Krem Brüle için gereken malzemeler:
4 adet yumurtanın sarısı
2,5 tatlı kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı mısır unu
2,5 su bardağı krema
1 paket vanilya
Toz şeker (üzeri için)
Krem Brüle nasıl yapılır:
* Büyük bir kasede yumurta sarıları, pudra şekeri ve mısır ununu hafifçe çırpın.
* Kremayı küçük bir tencereye koyun, vanilyayı ilave edin. Orta ateşte ara sıra karıştırarak kaynatın. Kaynar kaynamaz yumurta sarılı karışımı sürekli karıştırarak ekleyin. Tencereyi içi kaynar su dolu geniş bir kaba alın, orta ateşe koyun. Karışımı ara sıra karıştırarak, koyulaşana kadar benmari usulü pişirin.
* Pişirdiğiniz pudingi yuvarlak servis kaselerine bölüştürün. Buzdolabında 3-4 saat veya 1 gece bekletin.
* Servis yapmadan 2 saat önce, fırınınızın ızgarasını en yüksek derecede ısıtın. Buzdolabından çıkarttığınız pudinglerin üzerini şekerle kaplayın. Izgaranın altına koyun, şekerler eriyip kahverengi olana kadar tutun. Bekletmeden servis yapın.
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Yorum Gönder