-- Sponsorlu Bağlantılar --
Etli ıspanak yemeği için malzemeler:1 kilo ıspanak
yarım kilo kuşbaşı kuzu eti
2 çorba kaşığı nohut
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı tereyağı
2 soğan
1 çorba kaşığı nane
3 kırmızı acı biber
2 diş sarımsak
Etli ıspanak yemeği nasıl yapılır
Tencereye tereyağı ve kuşbaşı et alınıp kavrulur.
Başka bir tencerede tereyağına doğranmış soğan eklenip kavrulur. Sarımsak ve acı biber ilave edilir. Kavrulan etler diğer karışımla birleştirilir.
Ispanak yıkanıp süzülür ve doğranır. Etin üzerine eklenir. Tuz,nane ve haşlanmış nohut da ilave edilir. 1 su bardağı su ilave edilip pişirilir. En son yoğurt eklenir ve bir taşım daha kaynatılır.
Etli ıspanak yemeği servise hazırdır. Afiyet olsun!
-- Sponsorlu Bağlantılar --
Yorum Gönder